#141 — Michelinove zvezdice, perfekcionizem in ljubezen do dela (Ana Roš)

 


V epizodi 141 je bila moja gostja Ana Roš, lastnica restavracij Hiša Franko, JAZ by Ana Roš in Pekarne Ana. Ana se uvršča med 10 najboljših kuharjev na svetu. Hiša Franko ima trenutno tri Michelinove zvezdice.

V epizodi se dotaknemo naslednjih tematik:

  • Mediji, izpostavljenost in služba

  • Biti uspešen v Sloveniji je težko

  • Perfekcionizem in razvoj v gastronomiji

  • 3 stalni krožniki Hiše Franko

  • Sem popolni samouk

  • Anina najboljša jed

  • Finančna trajnost visoke kulinarike

  • Netflix serija Chef’s Table

  • Kuhinje sveta

  • Center za pomoč odvisnikom

  • Kaj mi pomenijo Michelinove zvezdice in Hiša Franko?

  • V življenju želim poskusiti še kaj

  • Talent ali trdo delo?

  • Nasveti in kritike


 
 

Deli epizodo: